Wijnen Kavaklidere Turkije

Kavaklıdere Winery werd in 1929 opgericht als de eerste wijnproducent van de particuliere sector in Ankara in het district Kavaklidere in Cenap. In de loop van de tijd zijn Kavaklıdere-wijnen, met de bijdragen van uit Europa afkomstige apparatuur en wijnspecialisten, een bekend merk geworden dat in het land hoogwaardige wijnen produceert.

Kavaklıdere, de naam van het bedrijf is gedwongen om in een groeiende stad te blijven en zijn wijngaarden en wijnmakerij naar een geschikter gebied te verplaatsen. In 1987 werden 20 hectare wijngaarden en 40 duizend hectoliter nieuwe productiefaciliteiten gebouwd op het land in de provincie Ankara-Akyurt.

Kavaklıdere Wines, met een totale oppervlakte van 650 hectare in 7 verschillende subregio's in de Egeïsche, Centraal Anatolië en Oost-Anatolische regio's, heeft een productiecapaciteit van 19,5 miljoen liter en wordt geproduceerd in Ankara-Akyurt (1987), Cappadocië Gülşehir-Côtes d'Avanos (2003) -Kemaliye-Pendore (2005).

Elk jaar verenigt de vernieuwde technologie 68 soorten producten, waaronder druivensap, naar de consument in de richting van het doelwit dat zij als "duurzame kwaliteitsverbetering" beschouwen met technische en theoretische ondersteuning aan de producent tijdens de teelt van druivenwijn.

Het systematische distributienetwerk en het deskundige verkooppersoneel met Kavaklıdere-wijnen worden gecreëerd met veertien regionale magazijnen verspreid over heel Turkije die ongeveer 20% van de productie uitvoeren. Kavaklıdere Europe exporteert zijn producten naar Europese landen in België en exporteert via distributeurs naar 25 landen, waaronder Duitsland, Nederland, Frankrijk, Engeland, Noorwegen en Zweden.

Kavaklıdere Wines heeft meer dan 1000 medailles gewonnen in nationale en internationale competities met de visie om de rijke erfenis die het draagt ​​met de verantwoordelijkheid van "Anatolische wijnen" aan de wereld te introduceren en naar de verdiende waarden te brengen. Het bedrijf is ook een pionier in de ontwikkeling van nationale wijn- en wijnculturen met publicaties over cultuur en onderwijs in wijngaarden en wijnhuizen en gecertificeerde wijntraining.

Turkije, voor het verbeteren van de kwaliteit van wijnbouw en wijn, gezonde en gecertificeerde wijnstokproductie in 2005 om het Franse Duvignea SA in samenwerking met Kav Vin Inc. op te zetten en daarmee de productie van zaailingen te starten.

In de voorhoede van belangrijke projecten, niet alleen voor wijnproductie, maar ook voor de ontwikkeling en promotie van wijncultuur in ons land, dat ook een pionier is in culturele activiteiten van ons land, "Kavekol", ons wijncultuurmagazine "Karaf Magazin", wijncultuurpublicatie "Wine and Winery File", wijnliefhebbers wijncruises die leiden naar de magische wereld van wijn en arbeid, onze producten en verschillende keukens hebben we de diner wijnorganisaties verzameld. Kav Club, gevestigd in de productiefaciliteiten van Akyurt, brengt bovendien restaurant-, trainingsruimtes en sportcentra samen en Kavaklıdere-vrienden die gerechten uit de wereldkeuken aanbieden.

Door de oprichter Cenap, Sevda Cenap en Music Foundation opgericht voor de verspreiding van klassieke muziek in Turkije, dat is een van Turkije's grootste festivals "Ankara International Music Festival" om n te organiseren en is een erelid.

  • Onze nauwe betrokkenheid met de lokale boeren en leveranciers.

Door onze nauwe betrokkenheid met de lokale boeren en leveranciers en door het regelmatig bezoeken van de streken waar wij onze producten vandaan halen, kunnen wij de bese quantiteit - qualiteit aanbieden. Op deze manier kunnen wij ook de beste prijzen leveren. 

 

Meer informatie vind u hier in de wijn catalogus.
Voor verdere vragen met betrekking tot informatie, prijzen en afnames staan wij tot u beschikking. 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Starterspakket eco schoonmaak producten

Starterspakket lavendel bio producten

Starterspakket bio olijfolie producten

Starterspakket lavendel bio olijfolie producten

Kennismaking actie Rozen producten

Kennismaking actie Lavendel producten

De Eau de Cologne à l'Ancienne​ uit Grasse Zuid frankrijk

Gast vlogger.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

Superclair Kennismaking pakketten verkoop!

Superclair household cleaning products package.

Le Serail Kennismaking pakketten verkoop!

Le Serail personal hygiene package

Turkse wijnen

Betaalbare tand implantaten

Health & Aesthetics

© 2016 - 2023 Vitex Natura groothandel natuurlijk mooi en gezond. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel