Bestel; Carolin zeep

Voor het grondig reinigen en te ontvetten van oppervlaktes en om te zuiveren en te laten glanzen met een maximum aan respect.

Gebruiksaanwijzing: Irriterend voor de ogen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk overvloedig met water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen.

Het normale onderhoud kan gebeuren door af en toe te schrobben met een neutrale natuurzeep (Carolin). Het voedende bestanddeel in deze natuurzeep (lijnolie) zal zorgen voor bescherming, terwijl de zeepbestanddelen voor het noodzakelijke schoonmaken zullen zorg dragen. Bij langdurig gebruik zullen de opgebouwde zeeplagen de antislipwaarde van grovere tegels echter negatief beïnvloeden.

Goed voor onderhoud van natuursteen: Desert Black, Kotah Stone, Hardsteen, Travertin, de meeste basaltsoorten en andere kalkhoudende materialen. Ook voor de moderne vloeren is de Carolin zeep zeer geschikt om mooi streep loos schoon te maken.  Uw vloeren zijn gevoed en beschermd. De schoonmaakproducten van Carolin geven uw tegels en modern parket weer glans en respecteren hun natuurlijke schoonheid.

Natuursteenonderhoud; Vraag hierover altijd eerst advies aan uw eigen natuursteen leverancier.

   

Carolin met de groene dop is voor binnen en buiten gebruik en heeft extra lijnolie voor als uw vloer net iets extra's nodig heeft.                        

Starterspakket eco schoonmaak producten

Starterspakket lavendel bio producten

Starterspakket bio olijfolie producten

Starterspakket lavendel bio olijfolie producten

Kennismaking actie Rozen producten

Kennismaking actie Lavendel producten

De Eau de Cologne à l'Ancienne​ uit Grasse Zuid frankrijk

Gast vlogger.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

Superclair Kennismaking pakketten verkoop!

Superclair household cleaning products package.

Le Serail Kennismaking pakketten verkoop!

Le Serail personal hygiene package

Turkse wijnen

Betaalbare tand implantaten

Health & Aesthetics

© 2016 - 2024 Vitex Natura groothandel natuurlijk mooi en gezond. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel