Zeep als remedie tegen RLS

Een stuk zeep onder de lakens kan een veelvoorkomend probleem verhelpen
Als deze remedies werken, zijn ze het perfecte alternatief en ik ben er helemaal voor om het te proberen. Daarom moest ik de nieuwste truc delen door een stuk zeep onder je dekens te plaatsen voor een veelvoorkomend probleem voor de gezondheid dat een op de tien mensen in de VS kan treffen. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar veel mensen zweren erbij.
Het is geprezen als iets dat werkt voor veel patiënten met het rustelozebenensyndroom (RLS), de aandoening van een deel van het zenuwstelsel die de neiging om onze benen te bewegen regelt. Het veroorzaakt ongemakkelijke sensaties in je benen die gewoonlijk de slaap van mensen beïnvloeden.

Het kan een teken zijn van een onderliggende ziekte, zoals de ziekte van Parkinson, nierfalen en diabetes, die vaak symptomen van RLS omvatten, en de behandeling van deze aandoeningen kan verlichting van RLS geven. Sommige medicijnen kunnen ook de symptomen verergeren en zelfs tijdens de zwangerschap kunnen sommige vrouwen RLS-symptomen ontwikkelen.
Dr. Oz behandelde de natuurlijke remedie in zijn show en suggereerde dat zeep met bepaalde oliën de beste keuze was, met name lavendelzeep, die je lichaam helpt ontspannen terwijl je probeert te slapen.
Er is geen medisch bewijs dat dit daadwerkelijk werkt, maar er is een suggestie dat de symptomen van RLS veroorzaakt kunnen worden door uitdroging en lage kaliumspiegels. De meeste zeepstaven bevatten natriumchloride en tijdens de slaap kan dat via de huid door de zeep worden opgenomen. Hoewel het misschien ongelofelijk klinkt, zijn er mensen die het hebben geprobeerd en de effectiviteit ervan loven.

Starterspakket eco schoonmaak producten

Starterspakket lavendel bio producten

Starterspakket bio olijfolie producten

Starterspakket lavendel bio olijfolie producten

Kennismaking actie Rozen producten

Kennismaking actie Lavendel producten

De Eau de Cologne à l'Ancienne​ uit Grasse Zuid frankrijk

Gast vlogger.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

Superclair Kennismaking pakketten verkoop!

Superclair household cleaning products package.

Le Serail Kennismaking pakketten verkoop!

Le Serail personal hygiene package

Turkse wijnen

Betaalbare tand implantaten

Health & Aesthetics

© 2016 - 2024 Vitex Natura groothandel natuurlijk mooi en gezond. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel