Bulgaarse roos Koningin der bloemen

De Koningin der bloemen.

De roos is altijd een symbool geweest van schoonheid, jeugd en gezondheid. Deze plant heeft een bijzondere plek in het hart van mensen. Het ongeëvenaarde aroma, de delicate tederheid en de unieke kenmerken van dit geschenk uit de natuur brengen het gevoel van luxe, gezondheid en geluk.

Rosa Damascena-olieroos is een emblematische plantensoort voor Bulgarije. De grootschalige industriële teelt en de beste kwaliteit van de geproduceerde rozenolie vestigden de wereldwijd erkende naam Bulgarije als land van olieroos. In deze regio, bekend als de Rozenvallei, dateert de productie van rozenolie uit de 16e eeuw, terwijl Bulgarije de wereldleider werd in de productie in de 19e eeuw.

De Bulgaarse roos heeft een diep en sterk aroma en we produceren de beste rozenolie uit de bloem.
Aangeduid als "vloeibaar goud" vanwege zijn unieke eigenschappen en hoge prijs, is de rozenolie een natuurlijk elixer met talloze voordelen. Het bevat mineralen, vitamines en antioxidanten, die kalmerende, ontstekingsremmende en voedende effecten hebben. Zorgt voor een hoge hydratatie van de huid en voelt zacht en zacht aan. Aromatherapie met rozenolie verlaagt de cortisolspiegel of het stresshormoon en heeft een positief effect op depressieve toestanden.

Bulgaarse rozenolie is een geurig genot voor de zintuigen. Het wordt wereldwijd gebruikt door de beste cosmetica- en parfummerken. De producten op basis van natuurlijke rozenolie beschermen de huid tegen de natuurlijke elementen en de stress van alledag. Ze bieden op de natuur gebaseerde therapie voor lichaam en geest en helpen hen hun levendigheid en schoonheid te behouden.


Onze producten zijn met zorg en aandacht ontwikkeld door een combinatie die vakkundig de aangename geur en unieke eigenschappen van Bulgaarse rozenolie combineert met andere natuurlijke ingrediënten. Aromatische kruiden geteeld in de vruchtbare gronden van Bulgarije - lavendel, munt, citroenmelisse en andere, hebben een sterk genezende werking en vormen de basis van vele natuurlijke schoonheidsproducten, wereldwijd bekend en gewild.

De producten hebben prachtige eigenschappen die huid en haar beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en de stress van de moderne tijd. Ze bevatten natuurlijke mineralen, vitamines en antioxidanten die een verzachtende, ontstekingsremmende en voedende werking hebben. Ze bieden natuurlijke therapie voor lichaam en geest en helpen hen fris, jeugdig en in topvorm te blijven.


Traditioneel en met moderne technologie worden de producten ontwikkeld door het beste uit de natuur te halen, de warme zon van de Rozenvallei en de ongeëvenaarde Bulgaarse rozenolie om een ​​gevoel van luxe, gezondheid en plezier te geven.

 

  

Starterspakket eco schoonmaak producten

Starterspakket lavendel bio producten

Starterspakket bio olijfolie producten

Starterspakket lavendel bio olijfolie producten

Kennismaking actie Rozen producten

Kennismaking actie Lavendel producten

De Eau de Cologne à l'Ancienne​ uit Grasse Zuid frankrijk

Gast vlogger.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

Superclair Kennismaking pakketten verkoop!

Superclair household cleaning products package.

Le Serail Kennismaking pakketten verkoop!

Le Serail personal hygiene package

Turkse wijnen

Betaalbare tand implantaten

Health & Aesthetics

© 2016 - 2024 Vitex Natura groothandel natuurlijk mooi en gezond. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel