Schoonmaak azijn

Schoonmaakazijn is een wondermiddel in en rondom je huis! De gekste vlekken verdwijnen en alle oppervlaktes worden brandschoon.

Azijn bestaat al duizenden jaren. Het is een uiterst veelzijdig en goedkoop middel dat voor allerlei doeleinden kan worden gebruikt. Schoonmaakazijn is biologisch afbreekbaar en heeft geen nadelige werking op het milieu. Schoonmaakazijn kan zelfs een deel van de gebruikelijke was- en schoonmaakmiddelen vervangen.
Schoonmaakazijn wordt uitsluitend als reinigingsmiddel gebruikt en niet bij de bereiding van voedsel. Schoonmaakazijn heeft een zuurgraad van 8% wat een stuk hoger is dan de natuurazijn voor het bereiden van voedsel.

Voor een goed huishouden is Schoonmaakazijn eigenlijk een onmisbaar product. Of het nu gaat om kalkverwijdering, reiniging of om geur verdrijving, Schoonmaakazijn is voordelig en hoort in ieder huishoudkastje thuis. Hieronder vindt u een greep uit de toepassingen die in ieder huishouden voorkomen.
Om uw apparaten (oa. koffiezetapparaat, waterkoker) te ontkalken kunt u Schoonmaakazijn gebruiken. De Schoonmaakazijn verdunnen met water, een nachtje laten inwerken en daarna naspoelen met water. Ook uw kranen en de douchekop kunt u ontkalken met heet water en een scheut Schoonmaakazijn.


Rond het huis
Groene aanslag, algen en onkruid kunt u behandelen met onverdunde Schoonmaakazijn, lekker laten intrekken. De groene aanslag is na een dag verdwenen. Als de zon schijnt gaat het nog sneller. Eventueel kunt u een rugspuit of drukpomp gebruiken. Ideaal voor uw terras, dakpannen en tuinmeubelen. Kijk wel uit voor kalkhoudende stenen en uw gras, dat wordt bruin als er Schoonmaakazijn op komt.
Kalkaanslag, bruine randen, algen en ander vuil op de romp van uw boot verwijdert u met onverdunde azijn en een spons of doek. Het onderwaterschip kan ook met groene zeep en veel Schoonmaakazijn gereinigd worden. De aanslag en organismen gaan dood door het zuur van de Schoonmaakazijn. De Schoonmaakazijn wel laten intrekken en daarna afspuiten of borstelen.

 

Starterspakket eco schoonmaak producten

Starterspakket lavendel bio producten

Starterspakket bio olijfolie producten

Starterspakket lavendel bio olijfolie producten

Kennismaking actie Rozen producten

Kennismaking actie Lavendel producten

De Eau de Cologne à l'Ancienne​ uit Grasse Zuid frankrijk

Gast vlogger.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

Superclair Kennismaking pakketten verkoop!

Superclair household cleaning products package.

Le Serail Kennismaking pakketten verkoop!

Le Serail personal hygiene package

Turkse wijnen

Betaalbare tand implantaten

Health & Aesthetics

© 2016 - 2024 Vitex Natura groothandel natuurlijk mooi en gezond. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel